Peace is Possible – Constanta in Cartea Recordurilor

Pe 21 Septembrie, de Ziua Internațională a Păcii, ducem Constanta in Cartea Recordurilor. Toti cei care vor sa se alăture evenimentului sunt așteptați incepand cu ora 15.00 pe Plaja Modern, pentru a participa la Cel mai mare semn al pacii creat vreodată. Si ca sa aratam tuturor ca suntem o comunitate unita, vor fi alături de noi reprezentanti ai minorităților din Dobrogea. Evenimentul isi deschide porțile la ora 15.00 cu un program artistic.

Pe scena vor evolua ansambluri ale comunității grecești, aromane, lipovene, turcești, tataresti cât și dansatori ai scolii de dans Pro Dance La ora 18.00 se da startul incercarii de doborare a recordului Mondial. Pentru ca recordul sa poată fi omologat, participanții trebuie sa stea în „formație” timp de 5 minute, timp în care se vor strânge dovezile foto și video. Imediat dupa momentul recordului vor urca pe scena trupa constănțeana Acoustic Dream, cunoscutul instrumentist White Trumpet (Eugeniu Albu) și trupa Ruski Ritm.

La intrare, fiecarui participant i se va inmana o bratara numerotata si se vor da instructiunile pentru parcursul evenimentului Tinuta obligatorie impusa de Guiness Book este „White Top”, mai exact participanții trebuie sa aibă bustul și capul acoperite de culoarea alba, adica sa poarte în mod OBLIGATORIU, tricou, hanorac sau cămașa de culoare alba cât și o șapcă sau bandana tot culoare alba.

Ii asteptam alaturi pe toti cei care vor sa petreacă o zi memorabilă si sa ia parte la un eveniment unic!