Petrecere pentru copii la Phoenicia Holiday Resort din Mamaia Nord

Pentru că cele mai frumoase surprize sunt cele neașteptate, Phoenicia Hotels îi surprinde anul acesta pe copii și îi invită la cea mai tare petrecere dedicată celor mici, duminică, pe 2 iunie!

Fetițe și băieței de la scolile și grădinițele din Constanța și Năvodari, dar și micuții de la Asociația Down Est și de la Asociația Farul Ospitalier sunt așteptați în CASA PHOENICIA, locul care se va transforma, pentru o zi întreagă într-o lume magică, destinată prichindeilor.

Suprizele se vor ține lanț de la intrare și până la ultimele chicoteli de bucurie.

Mascota Dino se va ocupa de primirea invitaților, pentru ca mai apoi personaje colorate pe picioroange, alături de echipa de animație Phoenicia, să dea tonul distracției. Și, pentru că este o zi dedicată celor mai pure suflete din lume, printre artiști se numără, bineînțeles, și copii. Corul Școlii de canto Vocea Mării Năvodari a pregătit cântece antrenante pentru micii spectatori.

Oaspeți de onoare vor fi și Elsa, Ana, Olaf și Sven. Cei de la Theatre de Soleil aduc în fața copiilor faimoasa piesă de teatru FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT și promit doar voie bună și zâmbete pline de căldură… nicidecum îngheț.

După masa de prânz, cei mici se vor bucura de jocuri de echipă alături de mascote simpatice, dar și o superpetrecere cu spumă.
La final, fiecare copil va primi un dar special din partea organizatorilor!

Astăzi, duminică, 2 iunie, în incinta Hotelului Phoenicia Holiday Resort, din Mamaia Nord, PETRECERE MARE, la mare!