Poveștile Mării Negre mulțumesc Moș Crăciunilor. Și celor doi Grinci

Anul ăsta am procedat la o mică strângere de fonduri, ceva ce fac extrem de rar, poate o dată la trei ani, atunci când dezvoltarea proiectelor culturale pe care le conduc o ia prea repede înainte și nu mai pot face față finanțării din propriul buzunar, pe care l-am îndatorat și la bancă în acest sens.
Pe lângă oameni apropiați, oameni care promovează patrimoniul cultural dobrogean și care s-au arătat dornici să facă ceva pentru acest județ, am apelat și la cei care profită cel mai mult de pe urma Poveștilor Mării Negre.
Nu mi-am închipuit, dar am găsit și doi Grinci, persoane importante și publice, doi domni, a căror reacție mi-a stârnit un zâmbet mare. Unul mi-a jignit inteligența și mi-a zis că nu înțelege și că să-l mai caut, altul a zis că da, azi-mâine-azi-mâine și pe urmă nici că mi-a mai răspuns, dar mi-au trimis niște subordonați/colegi de-ai lui urări de Sărbători pe mail. Ce drăguț! 🙂
Fondurile care s-au strâns vor fi folosite, bineînțeles, la dezvoltarea proiectului Poveștile Mării Negre, care primește, în sfârșit, o bază de acțiune accesibilă din primăvară până toamna târziu lângă Cetatea Sucidava, din 2020: Tabăra de Istorie și Civilizație Dobrogeană de la Pârjoaia. Povești care vor primi și o haină web nouă, în mai multe limbi străine, ca să povestim întregii lumi ce frumusețe de țară avem.

Cu plecăciuni, mulțumesc tuturor acelora care apreciază ceea ce facem și care au întins o mână de ajutor binevenită Poveștilor Mării Negre.
De fapt, acesta este Spiritul Crăciunului.
Să aveți parte de Sărbători Luminate!