Primăria Constanța: Grădinița cu Program Prelungit Azur, model de bune practici pentru orice unitate de învățământ din România

Primăria Municipiului Constanța a alocat fonduri de la bugetul local pentru lucrări de termoizolație, instalație de detectare incendiu, lucrări de reorganizare a grupurilor sanitare, reparații instalație termică, ale blocului alimentar și ale instalației de gaz. În cadrul investiției de aproape 400.000 lei a fost achiziționată și o mașină de gătit modernă, cu hotă centrală.

Cu o vastă experiență în spate, directorul Grădiniței cu Program Prelungit Azur Ecaterina Radu crede că implicarea și profesionalismul sunt cheia pentru a reuși. „Nici nu mă gândeam eu acum șapte ani că dintr-o grădiniță fără nume vom ajunge pe buzele oamenilor din minister. Grădinița arată foarte bine, am schimbat totul cu ajutorul Primăriei. Eu cred că numai cine nu se implică, nu reușește. Numai cine nu vrea, nu poate. A fi dascăl înseamnă să ai suflet, înseamnă să-i iubești pe copii. Am primit foarte mult ajutor. Mulțumesc Primăriei și oamenilor de acolo care întotdeauna au fost alături de noi. Ideea este că dacă un om dorește să facă lucruri, și aici mă refer la cei care gestionează activitatea dintr-o școală sau grădiniță, dacă acești oameni se implică nu numai profesional ci și cu sufletul, lucrurile nu au cum să nu iasă așa cum trebuie“, a spus Ecaterina Radu, .

Primăria Municipiului Constanța continuă investițiile și la alte unități de învățământ din oraș.