Programul atelierelor Hip Hip Zbumzzi din Țara Piticilor – GALERIE FOTO

Întreaga familie este așteptată în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, pentru a participa la activitățile interactive ce se desfășoară în cadrul evenimentului „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“.

Aceste activități educative și interactive le dezvoltă micuților imaginația, îi învață să lucreze în echipă, să socializeze și îi încurajează să facă multă mișcare.

De luni până duminică, între orele 17.00 și 18.00, echipa Zbumzzi organizează antrenament specific și dans, iar atelierele de teatru, desene pe asfalt, pictură, face painting și jocurile copilăriei se desfășoară între orele 18.00 și 19.00.

De luni până vineri, între orele 19.00 și 21.00 sunt pregătite pentru cei mici momente de animație.

De animație au parte cei mici și sâmbătă, dar și duminică, însă numai o oră, în intervalul 19.00-20.00, iar după aceea vor participa la spectacolul interactiv al trupei Zbumzzi, care se va încheia la ora 21.00.

Participarea la aceste activități este gratuită.

Evenimentul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“, care se desfășoară zilnic, din 7 iulie până pe 25 august, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA, cu finanțarea Primăriei Municipiului Constanța.