Sebastian Bodu: Dan Barna nu înțelege sensul termenului “responsabilitate”

Fostul europarlamentar Sebastian Bodu crede că perdantul alegerilor prezidențiale, Dan Barna, nu înțelege sensul termenului “responsabilitate” și îl compară pe acesta cu Gigi Becali.

„Dan Bârna nu înțelege sensul termenului “responsabilitate”. Îl spune ca sa se afle in treaba. Nu există responsabilitate fără răspundere. Responsabilitatea include răspunderea, pentru că presupune că inlcusiv tu conștientizezi că trebuie să răspunzi. Or, in politică, răspundere înseamnă demisie. Deci, dacă nu vrei să demisionezi, nu folosi cuvântul “responsabilitate”. Spune că nu ești responsabil, pentru motivele x, y, z.

La Barna, lipsa de responsabilitate vine din aroganța lui nemăsurată. E convins că e genial, că e providențial, scorul de la europarlamentare umflându-i capul. Asta se vede și din filmarea din Sibiu pe care și-a făcut-o duminică, in ziua votului. Filmare care începe cu imagini din…buda apartamentului părinților săi. În budă dl. Bârna se spală pe dinți, in timp ce d-na Bârna își pune părul pe drot. Apoi dl. Bârna își freacă pantofii. Ăsta e candidatul “altfel”, candidatul care, in sfârșit, nu îl votezi ca pe “răul cel mai mic”, ci că “în sfârsit ai cu cine”. Se filmează in cel mai intim loc din casă. Apoi se plimbă pe stradă in Sibiu ca o vedetă, dă “indicații prețioase” subordonaților la sediul partidului și, in final, zboară cu business class spre Bucuresti, emanând in continuare filozofii de viață. Gigi Becali ar fi invidios. Nici măcar el nu ne-a arătat buda palatului și activitățile lui acolo.” a scris Bodu pe contul său de Facebook.