Sebastian Bodu: Luluța e friptă. Iar Cioloș, Bârnă și Orban s-au legat cu bretelele de ea…

„Spre deosebire de vremea când Luluța dădea informații din dosare pe surse, la jurnaliștii ei agreați, in prezent a trebuit sâ facă Cozmin Gușă muncă de cercetare, cum spune, pentru a afla care sunt acuzațiile la adresa zeiței anticorupție. Aceasta a fost citată vineri la parchet pentru infracțiuni de mărturie mincinoasă, abuz in serviciu și luare de mită. Așadar Gușă a zis cam așa, in emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV:

Mărturia mincinoasa se referă la negarea vehementă si repetată a faptului că l-ar cunoaște personal pe Sebi Ghiță. In realitate, aceștia au fost mai mult decât apropiați, iar Ghiță a prezentat procurorilor numeroase poze cu ei in diferite ipostaze intime, e-mailuri drăgăstoase etc.

Abuzul in serviciu și luarea de mită se referă la faptul că Luluța i-a cerut (pe email…😀😀😀) lui Ghiță să achite partea de factură a DNA pentru plata avionului privat cu care Nicolae Popa a fost adus în țara din Indonezia. Iar Ghiță s-a executat. Acest lucru s-a întâmplat chiar înainte de turul II al alegerilor prezidențiale din 2009, când Băsescu era disperat sa îl îngroape pe Geoană prin intermediul lui SOV, al cărui adjunct Nicolae Popa fusese. Ghiță a prezentat e-mailuri de la Luluța…😀😀😀, facturi și ordine de plată.

Partea mișto este că Gușă zice că Luluța nu are o problemă penală deoarece ea doar a executat ordinul lui Băsescu. Cum ar veni, dacă un magistrat primește un ordin de la un politician, e exonerat de răspunderea juridică…😀😀😀

Dacă lucrurile stau așa, Luluța e friptă. Iar Cioloș, Bârnă și Orban s-au legat cu bretelele de ea, chiar și fără a cunoaște obiectul concret al acuzațiilor. Toți au apreciat că dosarul este unul politic, făcut din răzbunare față de Luluța. Ok, razbunarea e clară, dar problema e că acuzațiile sunt probate beton. Nu doar cu denunțuri, ca pe vremea Luluței, ci cu poze, facturi și ordine de plată.” a scris fostul europarlamentar Sebastian Bodu pe contul său de Facebook.