Teatru în Jupiter: DEZBRACĂ-TE, vreau să-ți vorbesc!

Teatrul Elisabeta revine la Teatrul de Vara din Jupiter pentru a doua stagiune estivala cu doua comedii-fenomen – “Boeing Boeing” si “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” Acestea vor oferi momente de neuitat spectatorilor care vor alege sa-si condimenteze sejurul cu rasete si buna-dispozitie. De la premiera si pana in prezent, cele doua bijuterii ale Teatrului Elisabeta s-au jucat doar cu casa inchisa!

Răcorește-te in vacanță cu comedii spumoase, iar Eden Grand Resort te trimite la Predeal!

Cea mai jucata comedie a Teatrului Elisabeta, “Boeing Boeing”, care de la premiera si pana in prezent a fost vizionata de peste 60 000 de spectatori, va ateriza pe litoral in datele de 19 Iulie, ora 20:30 (cu Maria Buza, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gilea, Iulian Balan), respectiv 2 August, ora 20:30 (cu Aurelian Temisan, Lucian Ghimisi, Anca Sigartau, Raluca Ghervan, Monica Davidescu, Anca Dinicu, Iulian Balan). Un arhitect are trei logodnice stewardese, care nu stiu una de cealalta! Programul este bine pus la punct, astfel incat femeile isi petrec fericite timpul cu logodnicul lor. Insa aparitia unei aeronave mai puternice da orarele de zbor peste cap – iar cele trei sunt pe cale sa se intalneasca chiar in casa arhitectului.

Exceptionala comedie “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” revine si ea pe litoral! La premiera acesteia, biletele s-au epuizat in mai putin de 24 de ore, iar spectacolul a devenit un adevarat fenomen in randul iubitorilor de teatru. Pe litoral va putea fi vazut in datele de 26 Iulie, ora 20:30 (cu Maria Buza, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gilea si Marcelo Cobzariu), respectiv 9 August, ora 20:30 (cu Aurelian Temisan, Lucian Ghimisi, Maria Buza, Monica Davidescu, Anca Dinicu si Marcelo Cobzariu). Sotia lui Robert este pe cale sa plece pentru un weekend intreg, asa ca el isi invita amanta in casa lor. Problemele incep sa apara cand sotia nu mai pleaca, dar amanta… vine! Identitatile se schimba, problemele amoroase se inmultesc si totul se da peste cap! Iar spectatorii vor avea parte de o portie sanatoasa de hohote de ras.

Teatrul Elisabeta a pregatit si o surpriza pentru publicul sau: la finalul spectacolelor, spectatorii sunt invitati sa participe la sesiunile de autografe si fotografii cu actorii lor indragiti. Copiii sub 5 ani au acces gratuit fara acordare de loc, iar copiii intre 5-10 ani beneficiaza de 50% discount la pretul biletului!

Programul casei de bilete a Teatrului Elisabeta va fi de marti pana vineri inclusiv, intre 11:00-20:00, in perioada 16 iulie-9 august.

Totul se va desfasura in aer liber, la Teatrul de Vara din Jupiter. Biletele sunt disponibile atat la Teatrul de Vara, cat si online, pe www.TeatrulElisabeta.ro si pe www.Bilet.ro