Trafic restricționat pe strada Ștefan Mihăileanu din Constanța

UPDATE: Ca urmare a unor probleme întampinate la remedierea avariei survenită astăzi, 11 ianuarie 2019 pe strada Ștefan Mihăileanu, din municipiul Constanța, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe strada Mihai Viteazu, în perimetrul delimitat de strada Nicolae Iorga și bulevardul Alexandru Lăpușneanu până în jurul orei 17,00. Totodată, abonații de pe strada Ștefan Mihăileanu, zona cuprinsă între străzile Cuza Vodă și Nicolae Iorga vor avea apă cu presiuni scăzute până la remedierea avariei.

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 11 ianuarie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Ștefan Mihăileanu, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de străzile Nicolae Iorga și Topraisar, în intervalul orar 08,30 -14,00.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații de pe strada Ștefan Mihăileanu, perimetrul delimitat de Bd. Mamaia și strada Nicolae Iorga, dar și cei de pe strada Mihai Viteazu, între strada Nicoale Iorga și Bd. Alexandru Lăpușneanu vor avea apă cu presiuni scăzute pe perioada desfășurării lucrării

RAJA Constanța: Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.