Vacanța de Crăciun: 7 SUPER-Piețe de Crăciun în Europa!

A devenit o modă să păstrezi petrecerea tradițională de Crăciun în Familie, dar să plimbi familia într-un oraș european care organizează una din spectaculoasele piețe de Crăciun!

Iată câteva OFERTE SPECIALE pentru acest an!

BUDAPESTA si VIENA
Perioada: 30.11 – 03.12.2019 (4 zile/3 nopti)

Capitala Ungariei este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, atragand anual milioane de turisti. Aici se afla izvoare termale, biserici marete, palate si privelisti de vis, centrul orasului fiind inclus in Patrimoniul UNESCO.
In cele patru saptamani de advent, in timpul Pietelor de Craciun, vei intalni in Budapesta, concerte, mancare traditionala, vin fiert si nu in ultimul rand, palinca.

PRET/persoana: 165 EURO (loc in camera dubla)

Pentru detalii despre ofertă CLICK AICI: BUDAPESTA ȘI VIENA sau pe site-ul ICAR TOURS – www.icar.ro

BRUXELLES
Perioada: 06.12 – 09.12.2019 (4 zile / 3 nopti)

Bruxelles si Bruges se afla an de an in top 10 al celor mai frumoase Piete de Craciun din lume !
Bruxelles este capitala Belgiei si a Uniunii Europene si este unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Oficial bilingv, francez și olandez, a imprumutat elemente din ambele culturi, ceea ce contribuie la sporirea farmecului sau aparte.
Stiati ca in Belgia, sunt fabricate peste 800 de tipuri de bere, ca aici exista cea mai lunga linie de tramvai din lume si ca belgienii sunt cei mai mari consumatori de ciocolata de calitate, fabricata in 15 fabrici de ciocolata si peste 2000 de ciocolaterii?

PRET/persoana: 465 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)

Pentru detalii despre ofertă CLICK AICI: BRUXELLES sau pe site-ul ICAR TOURS – www.icar.ro

PRAGA SI DRESDA
Date de plecare: 27 Noiembrie 2019, 04 Decembrie 2019, 11 Decembrie 2019

Ce loc sa fie mai potrivit decat Piata Veche a Pragai ca sa simtiti spiritul Craciunului, alaturi de familie ? Orasul rasuna de muzica de sarbatoare. Biserici sau foste manastiri sunt transformate in sali pentru concerte de colinde, de orga sau simfonice. Cei mici vor fi incantati sa se infrupte din gustoasele truhlik (produse de patiserie), iar doamnele si domnii se vor delecta cu un pahar de vin fiert sau lichior cald de miere, in timp ce fierarul le faureste un suvenir unic, sa le aminteasca mereu de acel Craciun. Bineinteles, celelalte suveniruri traditionale din lemn, lumanarile decorative, ornamentele pentru Craciun va vor face alegerea mult mai grea cand veti dori sa cumparati cadouri pentru prietenii de-acasa.

Pentru detalii despre ofertă CLICK AICI: PRAGA ȘI DRESDA sau pe site-ul ICAR TOURS – www.icar.ro

LONDRA
Date de plecare: 01 Decembrie 2019, 08 Decembrie 2019

LONDRA gazduieste in mod surprinzator, unele dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Europa.
Cea mai mare si mai frumoasa este Winter Wonderland din Hyde Park – considerata una dintre cele mai spectaculoase destinatii cu ocazia sarbatorilor de iarna. Aici se afla nu mai putin de 200 de casute din lemn decorate in spiritul Craciunului, de unde va puteti procura cele mai inspirate cadouri de Craciun pentru cei dragi.
In Winter Wonderland regasiti traditionala piata de Craciun Germana in Satul Bavarez, alaturi de Piata Ingerilor – un adevarat muzeu in aer liber al dulciurilor de toate culorile si formele. Va mai puteti bucura de un urias patinoar in aer liber, dar si de un urias parc de distractii cu nu mai putin de 100 de posibilitati de a te distra si amuza.

Pentru detalii despre ofertă CLICK AICI: LONDRA sau pe site-ul ICAR TOURS – www.icar.ro

PARIS
Perioada sejur: 1-5 decembrie 2019

„Capitala Luminilor” isi deschide portile de Craciun pe tot teritoriul, din Saint-Germain-des-Pres si pana la DisneyLand. Astfel ca, fie optezi pentru o „simpla” plimbare pe Champs Elysees, fie vizitezi pietele de Craciun: L’Arche de Noel a la Defense , deschisa in cartierul cu acelasi nume, Place Saint Sulpice, unde poti vizita Satul lui Mos Craciun. Personaje de iarna te asteapta pana pe 24 decembrie si la Place Saint Germain des Pres.
Nimic nu este mai incantator decat festivitatea aprinderii luminilor de Craciun pe Champ Elysees, un eveniment transmis in direct de televiziuni in intreaga lume si la care participa personalitati importante din Franta si invitati de peste hotare. Copacii de pe Champ Elysees sunt acoperiti cu ghirlande si beteala, iar Turnul Eiffel feeric luminat domina atmosfera de sarbatoare.

Pentru detalii despre ofertă CLICK AICI: PARIS sau pe site-ul ICAR TOURS – www.icar.ro

BERLIN
Perioada: 7-10 decembrie 2019

Pentru cei care doresc sa traiasca farmecul inconfundabil al Pietelor de Craciun Germane, Berlinul este locul ideal, fiind „capitala” Pietelor de Craciun din Germania cu nu mai putin de 60 de targuri de Craciun organizate peste tot in oras. Marile bulevarde, pietele si muzeele vor imbraca haine de sarbatoare. Viziteaza renumitele Piete de Craciun de la Castelul Charlottenbrug, Piata Gendarmenmark, Potsdamer Platz,Biserica Memoriala Kaiser Wilhelm din apropiere de Kurfürstendamm.

Pentru detalii despre ofertă CLICK AICI: BERLIN sau pe site-ul ICAR TOURS – www.icar.ro