Valentin Vrabie: Demagogia, minciuna și inconștiența acestor consilieri se vor răsfrânge asupra buzunarului fiecăruia dintre noi

Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia, publică pe contul său de facebook un document al ministerului de Finanțe, ca argument al afirmațiilor sale care indică grupul de consilieri din Opoziția politică drept responsabili pentru dublarea taxelor și imporzitelor în Municipiul Medgidia.

„Așa cum am anunțat încă de la sfârșitul anului trecut, din păcate, noi cetățenii municipiului Medgidia, vom fi nevoiți să plătim taxe și impozite majorate cu un procent cuprins între 50% și 100%, în funcție de situație.

Potrivit raspunsului primit astăzi de la Ministerul de Finanțe, întrucât consilierii locali, pe care voturile dumneavoastră i-au trimis în funcții publice, nu au votat în ședințele din datele de 20, 27 și 28 decembrie, taxele și impozitele propuse de mine, suntem nevoiți astăzi să suportăm cu toții, consecințele dezinteresului și disprețului acestor indivizi. În proiectul de hotărâre inițiat de mine am propus ca taxele și impozitele locale să rămână la nivelul anului 2018. Este absolut incredibil cum demagogia, minciuna și inconștiența acestor consilieri se vor răsfrânge până la urmă asupra buzunarului fiecăruia dintre noi. După blocarea numeroaselor proiecte atât de necesare comunității noastre, majorarea taxelor și impozitelor locale vine ca o picătură care a umplut paharul!

Îi rog pe artizanii acestei situații, Luminița Vlădescu și Marian Butnaru să rezolve această situație ingrată pentru orașul nostru!”