VIDEO: Noile autobuze ale municipiului Constanța au intrat în circulație

Noile autobuze ale municipiului Constanța au intrat în circulație, chiar de Sfântul Ion, ultima zi a Sărbătorilor, primind botezul primei zăpezi a iernii 2019.

Acestea vor circula pe toate liniile de pe raza municipiului Constanța, astfel încât toți constănțenii să se bucure de confort. Conform graficului de livrări, până la jumătatea anului 2019, pe măsură ce autobuzele vor fi recepţionate, vor fi introduse în circulaţie.

”Noua bază de transport în comun creează toate condiţiile necesare deplasării constănţenilor în condiţii de siguranţă, confort şi timp bine definit între staţii”, a precizat primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău.

Autobuzele beneficiază de următoarele dotări de ultimă generație, între care acces facil prin sistemul cu podea coborâtă, rampe pentru persoanele cu dizabilități, sisteme de climatizare și dispersie odorizant, 8 camere de luat vederi-6 la interior și 2 la exterior, sistem audio-video pentru informarea pasagerilor, sistem destinat încărcării dispozitivelor mobile USB Charge 5V-1A.

🚌Noile autobuze ale municipiului Constanța intră astăzi în circulație!🚌#Constanta#PrimariaConstanta#DecebalFagadau#iloveCt#CTBus

Publicată de Primăria Constanța pe Duminică, 6 ianuarie 2019