Concert GRIMUS la Doors Club

Pe 28 februarie, trupa Grimus revine în concert la Constanța, la clubul Doors.

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

„Unmanageable Species”, cel mai nou album Grimus, este o colecție de nouă piese diverse, abordând genuri precum rock alternativ, synth pop sau new wave. Pe parcursul noilor cântece Grimus, instrumentațiile discrete se întrepătrund cu versurile melancolice contribuind la crearea unei atmosfere particulare pe întreg materialul.
Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate.

Biletele se găsesc în rețeaua iabilet și pe iabilet.ro și costă 40 de lei în avans și 50 de lei la intrare, în limita locurilor disponibile.
Achiziționarea biletelor online nu include rezervarea locurilor la mese. Pentru rezervarea locurilor la mese, vă rugăm să sunați la nr. de tel. 0763 661 622 în săptămâna evenimentului.