CONSTANȚA: Weekend de răsfăț cinematografic!

Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 12:00, sunteți invitați la avanpremiera comediei de acțiune live-acțion „Sonic the Hedgehog”. Pelicula regizată de Jeff Fowler îi are ca personaje pe James Marsden, Jim Carrey și Ben Schwartz. Sonic face echipă cu noul său prieten, Tom Wachowski pentru a-l opri pe diabolical dr. Robotnik, care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea.
Preț bilet: 16 lei întreg; 4 lei copii/elevi/studenți; 8 lei pensionari.

De la ora 15:00, animația de aventuri „Latte și cristalul fermecat” revine în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. Regizată de Mimi Maynard, Regina Welker și Nina Wels, filmul este o poveste despre curaj, încăpățânare, prietenie și loialitate. Nimic nu o împiedică pe aricioaica Latte să pornească într-o călătorie periculoasă pentru a recupera cristalul fermecat care va alunga seceta din ținutul ei și al prietenilor ei. Distribuția este formată din: Ashley Bornancin (Latte), Danny Fehsenfeld (Bantur), Leslie L. Miller (Greta), Byron Marc Newsome (Garda ursului) Eric Saleh (Aken) și Gunnar Sizemore (Amaroo).
Preț bilet: 16 lei întreg; 4 lei copii/elevi/studenți; 8 lei pensionari.

În „Emma”, Autumn de Wilde reimaginează mult-îndrăgitul roman al lui Jane Austen într-o satiră scăpărătoare a diferențelor de clasă socială, care va putea fi vizionată sâmbătă, 15 februarie, de la ora 17:30 și duminică, 16 februarie, de la ora 20:00. Frumoasă, deșteaptă și bogată, Emma Woodhouse declanșează o avalanșă de evenimente comice, romantic, dar și pline de suspans emotional, în încercarea de a găsi iubirea adevărată. În distribuție: Bill Nighy, Rupert Graves, Anya Tayloy-Joy, Mia Goth, Miranda Hart, Gemma Whelan, Josh O’Connor, Johnny Flynn, Callum Turner, Chloe Pirrie, Tanya Reynolds.
Preț bilet: 16 lei întreg; 4 lei copii/elevi/studenți; 8 lei pensionari.

De la ora 20:00, aveți ocazia să vă întâlniți cu Michael Peña, în rolul domnului Roarke, în „Insula fanteziilor”, o adaptare horror a cunoscutului serial TV al anilor ’70. Roarke este deținătorul unei insule tropicale luxoase, unde sunt invitați diverși oameni pentru a experimenta materializarea fanteziilor lor. Haosul se va instala rapid, atunci când fanteziile invitaților se vor transforma în coșmaruri și trebuie să rezolve misterul insulei, pentru a scăpa cu viață. Lucy Hale, Maggie Q, Austin Stowell, Portia Doubleday, Jimmy O. Yang, Ryan Hansen și Michael Rooker fac parte din distribuție. Pelicula va fi prezentată și duminică, 16 februarie, de la ora 17:30.
Preț bilet: 16 lei întreg; 4 lei copii/elevi/studenți; 8 lei pensionari.

Duminică, 16 februarie, de la ora 12:00, „Patrula Cățelușilor” va avea o misiune contracronometru de îndeplinit. Marshall trebuie să-și învingă lipsa de încredere în sine, pentru a-și împlini visul de a deveni cel mai rapid cățeluș-pilot de curse de istorie. Cu: Anya Cooke, Isaac Emberson-Heeks, Lukas Engel, Addison Holley, Kallan Holley.
Preț bilet: 16 lei întreg; 4 lei copii/elevi/studenți; 8 lei pensionari.

De la ora 15:00, Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor sunt proragoniștii producției explozive „Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn”. După ce drumurile ei și a lui Joker se despart, Harley Quinn face echipă cu super-eroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a o salva pe o tânără fată din mâinile unui temut criminal.
Preț bilet: 16 lei întreg; 4 lei copii/elevi/studenți; 8 lei pensionari.

Informațiile legate de programul de vânzare al biletelor sunt disponibile pe site-ul oficial http://www.cmeptjc.ro/, pe pagina de Facebook sau direct la casieria centrului, din bulevardul Ferdinand, nr. 56 (fostul Cinema Republica).