CT BUS montează panouri luminoase în stațiile de autobuz

Noile elemente înlocuiesc practic vechile plăcuțe cu fosta denumire a societății de transport, astfel toate cele aproximativ 400 de stații de autobuz urmând să fie mult mai vizibile pentru toți călătorii.
Primul panou cu noile elemente de identitate vizuală CT BUS a fost montat pe bulevardul Tomis, proaspăt reabilitat de Primăria Municipiului Constanța, în stația de la Liceul nr.4.

“Visul nostru este ca CT Bus să fie cel mai mare și cel mai puternic operator public regional de transport, iar ambiția mea este ca ceea ce am sădit în acești 4 ani cu fiecare dintre colegii de la CT Bus să meargă mai departe. Țintim către cât mai multe rute și vrem să investim în creșterea flotei, calitativă și cantitativă. Noi trebuie să ne creștem copiii spunându-le că prima opțiune este CT BUS și apoi transportul individual” a declarat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

“Începem să instalăm primele elemente de identitate vizuală CT BUS, este vorba despre 3 tipuri de panouri care vor fi amplasate în fiecare stație CT BUS. Proiectul nostru este mult mai amplu, în 20 de stații avem și panouri care informează în timp real călătorii despre timpul de așteptare și autobuzele ce urmează să sosească în stație, proiect care va fi extins anul viitor cu încă 100 de panouri de informare” a completat Bogdan Niță, director general CT BUS.