Cui i-e frică de Virginia U?

Revenirea Cetățeanului Coman pe sticlă, una mai mică, de laptop, tabletă, cel mai probabil telefon mobil, a fost să fie într-o ediție long version cu Virginia Uzun. Este o exclusivitate. Virginia n-a făcut turul televiziunilor locale, deși ar fi putut cu ușurință. Cu siguranță că orice realizator cu un strop de meserie în el nu ar fi ratat ocazia să pună o întrebare cu multe nuanțe unei femei puternice, fostă poziția numărul 1 în instituția care strângea birurile orașului Constanța pe vremea lui Mazăre, în jurul căreia s-a cusut o plasă de legende urbane: V-a cerut  Radu Mazăre vreun favor? N-am fost atât de tâmpit încât să o ratez tocmai eu. Virginia Uzun nu a ocolit răspunsurile în această discuție fără menajamente și ocolire de tabu-uri, dar și fără ură.

Cumva, ca-n celebra piesă de teatru CUI I-E FRICĂ DE VIRGINIA WOOLF?, urmează o întâlnire crudă, între un bărbat și o femeie, care va scoate la suprafață fațetele personalităților celor doi, în fața unui oraș întreg, care va decide care dintre cei doi îi va conduce în următorii patru ani din biroul Primăriei Eforie. Întregul oraș, de la Nord la Sud, va fi o scenă pe care vor arunca vorbe cu greutate, despre trecut, prezent și viitor, Virginia Uzun, candidatul social democraților, și Robert Șerban, actualul primar, candidatul liberalilor.

În preambulul confruntării ce va urma, vă ofer, mâine, miercuri, 29 iulie 2020, aproape trei sferturi de oră de dialog deschis între Cetățeanul Coman și Virginia Uzun pe Dunărea TV.