Din puțul gândirii prefecturale: Stații de coborât și stații de urcat

Nu știu exact de unde ne-am căptușit cu gânditorii de la Casa Albă de Constanța. Probabil că trebuie să-i dăm dreptate lui Murphy: O nenorocire nu vine niciodată singură, mai trage după ea și alte belele, unele cu două picioare și salariu amețitor de bugetar fericit, trăind în lumea lui.

Să constatăm cu bucurie una din măsurile tip ”Mircea fă-te că lucrezi”, prin care se confirmă faptul că cineva viu, bănuit ca aparținând speciei bipede Homo Sapiens Sapiens a putut să fete ideea de a înființa stații de coborât și stații de urcat pentru transportul în comun. Urmează stațiile de compostat biletul, stațiile de suflat mucii și, bineînțeles stațiile de tras o aghioasă puturoasă. Totul, firește, pentru protejarea umanității de infectarea cu guvid.

Niște aberanți.

”3. Analiza posibilității de înființare a stațiilor de urcare în mijloacele de transport în comun separat de stațiile de coborâre, ca modalitate de evitare a aglomerației.”
Extras din hotărârea nr. 73 a CJSU Constanța, care prevede aplicarea de noi măsuri preventive pentru municipiul Constanța și localitatea Agigea, începând de astăzi (15.11.2020 – nr), de la ora 17:00.

PS. De fapt, să nu uităm că șeful prefectului de Constanța, ministrul Vela, combătea guvidul cu imnul național urlat din difuzoarele mașinilor Poliției.