Doors Club: Umorul în Jazz cu Florian Lungu (Moșu) și Snaco Dixie Band

Duminică, 19 ianuarie, Florian Lungu (zis „Moșu”) aduce pe scena clubului Doors proiectul inedit „Umorul în Jazz” și trupa veselă de la Sibiu Snaco Dixie Band.

„Umorul în Jazz” este un proiect ce își propune revigorarea și menținerea vie a interesului pentru jazz, o întâlnire cu publicul într-o formulă accesibilă și atractivă, o expunere-show cu sugestive ilustrații video-audio. Pentru ca istoria umorului în jazz să fie un subiect cât mai tentant, Florian Lungu aduce la Constanța recitalul charismaticului grup „Snaco Dixieland Jazz Band” din Sibiu.

Poate cea mai cunoscută personalitate implicată în sfera jazz-ului românesc, muzicolog, realizator și prezentator de emisiuni de jazz la radio și televiziune, pianist, aranjor și compozitor, prezentator al aproape tuturor festivalurilor și concursurilor de jazz din România din anii 70 și până în prezent, autor al unui volum „Disco Ghid-Rock”, alături de Daniela Caraman-Fotea, publicat în anul 1977 (reeditat și îmbunătățit câțiva ani mai târziu), Florian Lungu a deschis calea multor români spre jazz, spre acest compartiment sonor viu, fascinant, creativ, adevărată artă a inventivității spontane.

Prețul unui bilet este 30 de lei. Info: 0763 661 622.