EFORIE AQUA PARK se redeschide vineri, 26 iunie, cu noi atracții!

Eforie Aqua Park, polul distracției din sudul litoralului se redeschide vineri, 26 iunie. Eforie Aqua Park este locul în care turiștii și constănțenii se pot bucura de vacanța de vară, de animație, petrecerile tematice interactive și adrenalina de pe toboganele acvatice din Eforie Nord, alături de cei dragi!

Vacanța la mare, fără izolare

Vara aceasta, pandemia de Covid-19 reduce posibilitățile de distracție pe litoralul românesc. Nu însă și la Eforie Aqua Park! Reprezentanții parcului au luat toate măsurile necesare de protecție, astfel încât vizitatorii își pot petrece timpul fără griji, într-un mediu sigur. Amplasarea șezlongurilor și a meselor de pe terasă respectă noile reguli privind distanțarea socială, dispenserele cu dezinfectat nu lipsesc, iar personalul este special instruit. Nici în legătură cu apa din piscine și de pe tobogane, vizitatorii nu trebuie să își facă griji, este tratată potrivit reglementărilor în vigoare.

Eforie Aqua Park vă așteaptă cu noutăți și în acest sezon

Parcul acvatic din Eforie Nord le oferă turiștilor și constănțenilor experiențe noi în fiecare an. Senzația acestei veri va fi toboganul gonflabil acvatic, pregătit special pentru competiții și valuri de adrenalină. Cei mici, dar și adulții vor putea petrece și momente de relaxare, pe fotoliile gonflabile care plutesc liniștite pe apă.
Aventura poate continua în timpul concursurilor de caiace ori la partidele de volei sau basket organizate pe terenurile amenajate pe apă. Aqua zumba, una dintre atracțiile Eforie Aqua Park le oferă vizitatorilor un antrenament mai intens vara aceasta, cu greutăți speciale pentru apă.

Expoziție de păsări și animale exotice, la Eforie Aqua Park

O inedită expoziție de păsări, animale și insecte exotice este amenajată în această vară, la intrarea în parcul acvatic. Iguane, cameleoni, papagali, scorpioni, tarantule, fluturi, multe specii de pești, șerpi și broaște țestoase, toate așteaptă să fie descoperite, admirate și fotografiate.

Distracția este asigurată în parcul acvatic din Eforie Nord

Eforie Aqua Park, unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România, este dotat cu 12 tobogane. Fiecare dintre ele le oferă turiștilor și localnicilor, indiferent de vârstă, o experiență unică. Vizitatorii se pot bucura de relaxarea oferită de un jacuzzi cu capacitate de 25 persoane. Cei care vor să simtă din plin atmosfera de vacanță, pot participa la spectacolele cu personaje din desene animate, la aqua zumba, face painting sau pot organiza concursuri în zona de rodeo. Turiștii care doresc intimitate au la dispoziție zona VIP, cu baldachine, în care pot degusta cocktail-uri delicioase.