Excursiile școlare ICAR TOURS, călătorii educative și distractive prin România

Cunoscuta companie de turism ICAR TOURS din Constanța a lansat o serie de excursii dedicate elevilor axate, în special, pe cunoașterea patrimoniului muzeal național, dar și descoperirii unor locuri inedite din România.

1. Orășelul Cunoașterii și Grădina Zoologică București

Observăm, auzim, mirosim, pipăim și descoperim gustul distracției și al științei! Trebuie să acționăm bile, mingi, să potrivim, să pipăim, să așezam corect, să apăsăm butoane, să învârtim moriști și multe altele. Vă invităm apoi cu mic cu mare să descoperiți frumusețea ce se ascunde în Grădina Zoo, ce găzduiește o varietate rară de animale, păsări, reptile și pești.

Plecare din: Constanța 145 lei/pers. – Mangalia 150 lei/pers. – Medgidia 130 lei/pers.
Include: Transport autocar clasificat, intrare în orășel și participare la experimente, intrare la Zoo, ghid-însoțitor, masa de prânz.

2. Parc Aventura Salsovia Mahmudia

Singurul parc de aventură din Delta Dunării, oferă o abordare nouă a traseelor de aventură, acestea fiind montate pe o corabie! Avem la dispoziție 8 trasee de cățărare pe cinci nivele – însumând 75 de jocuri.

Copii 4-9 ani
Plecare din: Constanța 120 lei/pers. – Mangalia 135 lei/pers. – Medgidia 120 lei/pers.
Copii 10-18 ani
Plecare din: Constanța 125 lei/pers. – Mangalia 140 lei/pers. – Medgidia 125 lei/pers.
Include: Transport autocar clasificat, intrare la parcul de aventură și participare la trasee, ghid-însoțitor, masa de prânz.

3. Muzeul Omului – Acvariul – Muzeul Ceasului Ploiești

Vizităm:
Muzeul Omului – cu prezentări virtuale, realitate augumentată, ce completează expoziţia permanentă de jocuri interactive multimedia.
Acvariul – unde sunt expuse peste 60 de specii din toate colțurile lumii.
Muzeul Ceasului – unicat în România cu o colecţie de aproape 1000 piese.

Plecare din: Constanța 135 lei/pers. – Mangalia 145 lei/pers. – Medgidia 120 lei/pers.
Include: Transport autocar clasificat, intrare la muzeele incluse în progam, ghid-însoțitor, masa de prânz.

4. Moara de Hârtie – Satul Meșteșugurilor (Giurgiu)

Descoperim lumea fascinantă a începuturilor cărții, a meșteșugurilor realizate cu pricepere și cu răbdare, apoi vizităm Satul meșteșugurilor, cu atelierele de prelucrare a lemnului și a stufului, olărit, țesut, bătut monede, morărit tradițional!

Plecare din: Constanța 165 lei/pers. – Mangalia 180 lei/pers. – Medgidia 155 lei/pers.
Include: Transport autocar clasificat, vizitarea Ansamblului Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor și participarea la 1 atelier, vizită la Mănăstirea Comana, ghid-însoțitor, masa de prânz.

5. Enisala și Gospodăria tradițională dobrogeană

Vizităm Enisala, singura cetate medievală dobrogeană rămasă în picioare, apoi Gospodăria tradițională dobrogeană de la Vișina, gazdă bună pentru meșteșuguri și artă. Copiii pot interacționa cu animalele de curte, pot coase, țese, sau pot decora diverse obiecte și forme din lemn.

Plecare din: Constanța 75 lei/pers. – Mangalia 90 lei/pers. – Medgidia 80 lei/pers.
Include: Transport autocar clasificat, intrări la obiective și participare la ateliere, ghid-însoțitor, gustare de prânz.

6. Fabrica lui Gepeto (Ilfov)

Veniți cu noi în locul magic unde Moș Crăciun făurește jucăriile așteptate de toți copiii! Aceștia vor putea picta o jucarie aleasă de ei, și o vor lua acasă!

Plecare din: Constanța 170 lei/pers. – Mangalia 175 lei/pers. – Medgidia 160 lei/pers.
Include: Transport autocar clasificat, vizită și participare la ateliere, o jucărie de lemn și materialele necesare pentru pictură, ghid-însoțitor, masa de prânz.

7. Casa Experimentelor și Muzeul Cotroceni București

Vrei să vezi fulgere reale produse în Casă? Vrei să simți electricitatea statică pe părul tău și să ai, preț de cateva secunde, cea mai modernă coafură? Vrei să stai ca un fachir pe 2200 de cuie? Vino la Casa Experimentelor! Facem apoi un tur complet al Muzeului Cotroceni, unul dintre cele mai interesante muzee din țară și unul dintre cele mai bine păstrate monumente din București.

Plecare din: Constanța 140 lei/pers. – Mangalia 145 lei/pers. – Medgidia 130 lei/pers.
Include: Transport autocar clasificat, intrare în Casa Experimentelor și participare la activități, intrare la Muzeul Cotroceni, ghid-însoțitor, masa de prânz.

8. Muzeul Antipa și Parcul Carol București

Copiii sunt invitați într-o incursiune fascinantă în care pot explora diverse medii de viață, fauna României și a altor continente, diverse medii de viață și perioade geologice. Descoperim apoi obiectivele din Parcul Carol: Mausoleul, Monumentul Eroului Necunoscut, Turnul de apă „Cetatea lui Țepeș Vodă”, Muzeul Naţional Tehnic.

Plecare din: Constanța 115 lei/pers. – Mangalia 120 lei/pers. – Medgidia 105 lei/pers.
Include: Transport autocar clasificat, intrare la Muzeul Antipa și Muzeul Tehnic, ghid-însoțitor, masa de prânz.

9. Grădina Botanică și Muzeul CFR București

Descoperim o grădină spectaculoasă, cu peste 10.000 specii de plante, apoi plonjăm înapoi în timp, parcurgând istoria de peste un secol a uneia dintre cele mai spectaculoase invenții omenești: calea ferată.

Plecare din: Constanța 110 lei/pers. – Mangalia 120 lei/pers. – Medgidia 105 lei/pers.

Include: Transport autocar clasificat, intrare la Grădina Botanică, Muzeul Botanic, sere, și la Muzeul CFR, ghid-însoțitor, masa de prânz.

10. Târgoviște – Acasă la Dracula

Vizităm: Ansamblul Curtea Domneasca, Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești, Muzeul Evoluției Omului și al Tehnologiei în Paleolitic.

Plecare din: Constanța 130 lei/pers. – Mangalia 140 lei/pers. – Medgidia 115 lei/pers.
Include: Transport autocar clasificat, intrare la muzeele din program, ghid-însoțitor, masa de prânz.

Prețurile sunt valabile pentru grupuri de 45 copii și 2 cadre didactice însoțitoare.
Pentru grupuri mai mici, prețurile se recalculează.

Detalii pe: www.icar.ro/excursii-scolare.html

Rezervări:
🔹 Constanța, tel. 0752-091840, email: [email protected]
🔹 Mangalia, tel. 0731-005536, email: [email protected]
🔹 Medgidia, tel. 0752-124756, email: [email protected]