George Vișan: Guvernul lui Werner doar a mințit

Deputatul George Vișan acuză guvernul Orban că este iresponsabil, minte și nu face nimic pentru bunăstarea întregii societăți românești.

”Vidul este în capul liberalilor! Ideea de democrație le repugnă profund! Românii trebuie să știe că în Parlament sunt politicieni ,,iresponsabili’’ care respectă Constituția! Care legiferează în spiritul și literă legii fundamentale a statului român. Ceea ce liberalii și președintele lor Werner nu o fac!
Iar guvenul lui nu a făcut nimic pentru români! Doar a mințit. Și minte în continuare. Promite și atât. Din păcate România este guvernată habarnist dar și de-a dreptul iresponsabil.

Românii nu va mai cred! Și da, recunosc, în calitatea mea de deputat în Parlamentul României sunt unul dintre acei ,,iresponsabili’’ care respectă Constituția!
Despre activitatea guvernamentală de implementare a nimicului consider că este în zodia ridicolului. Guvernarea trebuie să fie responsabilă și pentru bunăstarea întregii societăți. Iar liberalii tocmai asta nu fac.” a scris Vișan pe pagina sa de Facebook.