George Vișan: Liberalii sunt definiția perfectă a proastei guvernări

Deputatul George Vișan constată ce fel de guvernanți sunt liberalii și întreabă contribuabilii ”Cine credeți că va plăti ceea ce împrumută Cîțu ca apucatul?”

”Liberalii sunt cu adevărat uimitori. Sunt definiția perfectă a ceea ce înseamnă proastă guvernare. De la coadă la cap și invers – pentru români sunt un adevărat dezastru. Pentru prezent și pentru viitor. Pentru că, nu uitați, au avut grijă să ne amaneteze viitorul. Cine credeți că va plăti ceea ce împrumută Cîțu ca apucatul? Noi. Nu ei. Guvernarea pe principiul “dupa noi, potopul”! Vina dată pe PSD este panaceul universal pentru problemele țării. Dai vina pe PSD și gata, ai rezolvat problema. Frecție la picior de lemn este mincinosul program de relansare economică. În curând, dureros de curând, românii vor desoperi cine sunt și cum au mințit distinșii liberali. Politica minciunii începe să expire. Nu vorbe, fapte! România are acum nevoie de măsuri economice reale! Românii au nevoie astăzi de măsuri de protecție socială!
În România și speranța o să se ia cu împrumut. Cîțu știe cum…ca doar asta știe:să ne împrumute.” a scris George Vișan pe pagina sa Facebook.