George Vișan: Liberalilor nu sunteți liberi. Când a picat guvernul v-ați umplut de râs

”Ce nu s-a văzut ieri în Parlament?
Aceasta este o scrisoare către liberali pe care o fac publică.
Încep prin a vă spune:
Dragi pseudo-liberali,
Da exact cum ați auzit, pseudo-liberali că doar lor le puteți fi dragi.
De ce nu sunteți sinceri cu românii și nu le spuneți că nu vreți să guvernați? Sinceritatea este premisa unei legături puternice. Minciuna e doar un superglue care nu ține la nesfârșit loc de improvizație ca mesajele de pe facebook ale ministrului Cîțu.
Sunteți pe val și porniți la drum cu minciuna. Din 2012 nu mai știti nimic, aveați o amnezie tâmpă, însă românii își vor aminti trauma anilor 2010-2011. Doar îl aștept și pe Klaus Iohannis să le spună românilor că, granițele sunt deschise așa cum Petrov îndemna la exod fără număr.
Liberalilor nu sunteți liberi. Când a picat guvernul v-ați umplut de râs. Dacă situația e așa catastrofală precum spuneți, nu era un gest de maturitate să fiți discreți, reținuți în spiritul bunului simț de acasă? Liberalilor, spune-ți poporului român că nu sunteți interesați de guvernare, de bunăstare, ci doar de anticipate. Din păcate pentru voi, România nu este pregătită să capituleze anticipat. Mai există un lift al speranței și pentru cei fără suflet și fără Constituție.
De divinitate nu mai zic nimic. Râsul vostru nu e de Kafka, e de Vacanța mare, o vacanță vulgară prin care România intră în criză și austeritate. Când a picat guvernul a venit și prima zăpadă. Poate e un semn…de sus!”

Sursa: Facebook – George Gabriel Vișan