George Vișan: România este în agonie. DE LA CREȘTERE ECONOMICĂ LA AUSTERITATE

Deputatul George Vișan a luat guvernul Orban de urechile câțului și l-a învârtit deasupra realităților economice și societale românești, așa cum le vede domnia sa.

”În România acest drum este posibil când liberalii guvernează!
În câteva luni au reușit. Atunci când ajungi la guvernare doar prin vorbe asta se întâmplă!
Cu faptele este mai greu. Când singura ta obsesie electorală este să moară PSD-ul, rezultatele incapacitațiii liberalilor ies la iveala.
Dar, pas cu pas, românii încep să resimtă în viață de zi cu zi măsurile luate de Orban Ludovic și guvernul sau abulic. Începem să pierdem numărul miliardelor de euro pe care Câțu le împrumută! Și pe care le vom plăti noi. Și asta nu e decât începutul. Austeritatea liberală, asta este realitatea unui guvern incapabil. Dar vin alegerile. Și atunci românii vor vota nu vorbele ci faptele!” a scris deputatul Vișan pe pagina sa personală de Facebook, pe care a accentuat subiectul ziua următoare, cu o nouă postare. ”Guvernul agoniei naționale condus de Orban Ludovic bagă România, nu în criză economică, ci direct în comă economică! Câțu atotîmprumutatorul ministru de finanțe a mai împrumutat România cu încă 3 miliarde de euro. Decât. Într-o singură zi! Și dacă mai adăugăm toate măsurile iresponsabile luate de guvernul liberal mă întreb unde sunt mitingurile de protest spontane de altădată din Piață Victoriei? Poate că celor ce erau #rezist le priește austeritatea economică. Cu siguranță că sunt fericiți că programele start-up nation, prima casă nu mai sunt, că a crescut cursul euro/leu, că salariile nu mai cresc, că sănătatea și educația au bugete mai mici, că autostrăzile nu se mai construiesc, că au crescut ratele, facturile la utilități costă mai mult și lista poate continuă în ceea ce privește măsurile luate de abulicul guvern liberal.
Da. România este în agonie!”

Sursa: Facebook – George Vișan