George Vișan: Vă puteți bucura de pensie dacă vă pensionați la 70 și muriți la 75?

Deputatul George Vișan anunță pe contul său de facebook că ne așteaptă un an cu mult umor, făcând referire la proaspăta propunere de pensionare a românilor la 70 de ani, deoarece speranța de viață a crescut și pe plaiurile mioritice. O fi crescut, dar numai pe anumite plaiure, c-altfel…

”Age is just a number”, ne spune partea feminină a Guvernului Orban, prin gura argintată a Ralucăi Turcan secondată din penumbra Ministerului Muncii de Violeta Alexandru. Ele ne spun că pensionarea la 70 de ani, ținând cont de speranța de viață a românilor (doar 75 de ani!!!), este un lucru fezabil, să mă exprim economicește. Adică partea feminină din Guvernul auto-intitulat „pro-business”, procapital, procompanii, este un dezastru pentru drepturile angajaţilor care se prefigurează într-un genocid lent.

De ce Guvernul Orban dorește să instaureze lent și eficient un genocid? Din respect pentru capital? Din respect pentru capitalismul lui Max Weber? Nu, eu cred că pur și simplu sunt liberali si aplică rețeta cunoscută a austerității. Deși statul român este cel mai suplu stat din Europa, liberalii vin să distrugă reforma administrației din România care suferă de multe probleme întradevăr, dar nu merită o anatemă ci o soluție. Principiul rămâne același, ceri mult, oferi mult. Vrem bugetari buni, să plătim pentru ei! Din păcate doar PSD a aplicat această logică. Până de curând dacă PSD nu intervenea, bugetarii erau din nou puși la colț cu salarii infame, batjocură populară și depresie garantată (toate scad speranța de viață). Acum sunt din nou în vizorul unei guvernări care declanșează terapii pentru a obține un genocid lent.

Voi fi aici să descriu pas cu pas cum se va instala acest coșmar pentru români. Până atunci vă rog să vă închipuiți cum vă puteți bucura de pensie dacă vă pensionați la 70 și muriți la 75 (speranța de viață în România este la 75 de ani).
Vă spuneam că ne așteaptă un an cu mult umor!!!

SURSA: Facebook – George Gabriel Vișan