Hemoragie de voturi galbene către USR și PSD

Strategii PNL cred că înghesuirea campaniei în online, pe lângă cea mai spectaculoasă mită din istoria presei – camuflată sub mantia pretinsului ajutor COVID pentru media – îi avantajează, că astfel vor putea să combată marile adunări roșii, de parcă acestea din urmă ar mai însemna ceva. la ce i-au folosit lui Dragnea sau Ponta marile adunări populare din Capitală, cu sute de autobuze adunate din toată România? La nimic. Realitatea s-a schimbat demult. Voturile pentru PNL sunt voturi bătrâne, ale generației puțin disperate că s-a uitat la revoluția de la televizor timp de 30 de ani și li se termină viața fără să fi reușit ceva. Voturile pentru USR sunt tinere, iar pentru PSD, care începe să scape de figurile de ceară ale trecutului, de asemenea, întineresc. Viitorul este acolo.

Sumedenia de personaje arogante și inepte care domină, acum, prima linie a PNL conduce la o hemoragie din ce în ce mai puternică a voturilor. Este răspunsul ascuns al publicului la întrebările simple din mintea cetățenilor:

Cât de ticălos să fii încât să dai vina pe copii și adolescenți că sunt vinovați de răspândirea COVID?

Cât de ticălos să fii încât să pretinzi că oamenii care se îmbolnăvesc sunt vinovați de incapacitatea administrației de a da un răspuns medical coerent?

Cât de ticălos să fii ca să scoți bătrânii din piețe în frigul iernii sub pretextul că ei răspândesc virusul în timp ce-și  vând pătrunjelul și gogonelele?

Cât de ticălos să fii să închizi restaurante și cafenele în timp ce tu și prietenii tăi stați la șprițuri?

Cât de ticălos să fii să anulezi ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI sub pretextul că tunurile și tancurile Armatei Române suferă de COVID?

De fapt, când promovezi pe loc eligibil pentru Parlamentul României un neica nimeni, ginerică de bani gata, care urla că Drapelul României trebuie pus la Pământ pentru că nu s-a iscălit o hârtie, iar acum minte cu seninătate că tarabagii congelați din stradă sunt fericiți și mulțumesc din inimă partidului, nici nu poți aștepta la prea multă simpatie din partea publicului.

PNL mai are nevoie de două ticăloșii importante, precum alungarea oamenilor din piețe, ca să piardă alegerile.