Ipocriți cu limba lungă despre indianul Babu Gură Slobodă

N-am găsit altă rimă. Atâtea cuvinte în limba noastră dulce și eu n-am găsit altă rimă.

E, dar am găsit grămezi de pudici, cosmici moraliști, intelectuali cu clase înalte, care vânzători de porumb fiert, care procurori de sacoșe cu miere moca de rapiță și salcâm, îndestulători gratis de rezervoare auto pântecoase, numai obrăjori fini și pipote subțiri. Toți acești oameni valoroși ai societății noastre multilateral ipocrite l-au făcut pe Babu, viceprimarul Constanței, subiect, fiindcă ocupantul biroului 2 din Primăria Constanța i-a zis unui ins oarecare, figurant în roluri de presupus ziarist, că face umbră pământului degeaba. Pfaaaa, nenorocire, mamițico! Spejur, au strigat, cu glasuri online, deontologii cetății.

Da, băi, nene. Babu nu a răspuns mieros îngâmfatului, care îl înregistra fără acord, ca după ce îi închidea telefonul politicos să-l umple de muie, să-i zică de Cristoșii mă-sii, să sune vreo 2-3 organe de control ca să-l fută pe el, pe neamurile și firmele lui, cum fac anumiți golani politici. Babu viceprimarul, pe numele lui indian Gură Slobodă, i-a zis ce avea de zis, fără ascunzișuri limbiste, fără menajamente și fără resentimente și aia a fost tot.

Deci, cum e mai bine? Ca Babu Gură Slobodă, ce e-n gușă și în căpușă, sau băgăm prefăcătorie cât casa și apoi îi luăm neamurile și sfinții prin penis?

Hai, marș la muncă, ipocriții babachii!