Mesaje publice la moartea fostului primar al Medgidiei, Marian Iordache

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța

A plecat dintre noi, prea devreme și prea pe neașteptate, Marian Iordache. Viața nu a mai avut răbdare, Dumnezeu l-a vrut alături de el.
În memoria colectivă Marian Iordache va rămâne ca un liberal de mare valoare, un OM care a știut să-și apere principiile politice fără a le călca în picioare pe ale celorlați.
În memoria mea rămâne un consilier corect și echilibrat, un OM pentru care am avut respect și prețuire, dincolo de orice afinități politice.
Vreau să îmi exprim regretul profund pentru această pierdere și să transmit sincere condoleanțe familiei.
Viața politică și administrativă a Constanței este mai săracă începând de astăzi și cred, cu tărie, că luptele electorale sau de orice altfel nu trebuie să ne facă să uităm să ne respectăm și să ne prețuim atât timp cât suntem trecători pe acest pământ.
Cred că Marian Iordache va rămâne un reper de modestie, bun simț și echilibru atât în istoria Consiliului Județean Constanța și un exemplu pentru toți cei care au fost și vor fi reprezentanți ai administraței publice locale.
Dumnezeu să îl odihnească !

 

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța

Rămas bun, prieten drag!
Cu extremă durere în suflet, anunț trecerea la cele veșnice a celui care nu ne-a fost doar un coleg, ci un adevărat prieten, Marian Iordache. Prea devreme, prea brusc… o veste care mă lasă fără puterea de a spune câteva cuvinte! Vei rămâne mereu în memoria noastră ca fiind imaginea vie a ceea ce înseamnă devotament și dăruire. Îți mulțumesc pentru sfaturi, energie și toate amintirile pe care le-am strâns împreună! Condoleanțe familiei!

Mihai Lupu, PNL

Mi-ș fi dorit să ne bucurăm împreună de realizări , dar se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu tine, Mariane…! Din nefericire, bunul nostru coleg și prieten, Marian Iordache, nu mai este printre noi. Ni-l vom aminti întotdeauna ca acel om jovial, pentru care nimic nu era imposibil, dedicat oamenilor și nouă, colegilor de partid. Suntem prea devastați de cumplita veste pentru a putea scrie mai multe…Sincere condoleanțe, familiei, vă suntem alături!