Mirela Matichescu: Orban, premierul de groaza! Despre economie și finanțe, nimic. Despre turism, nimic

”A stat in izolare două săptămâni. A chemat, în prima zi când a ieșit presa la el, fără să se gândească să ferească ziariștii.
A vorbit mai bine de o oră. ȘI NU A SPUS NIMIC! Nici măcar să dea detalii despre ce presupune noua ordonanță militară. NIMIC!!
Suntem la mai bine de o săptămână de la instituirea stării de urgență și Orban încă nu e în stare să spună ceva concret despre certificatul de situație de urgență, despre pachetul de stimulente pentru mediul de afaceri nu ne spune decât că vor urma alte măsuri.
Care măsuri?! Ce măsuri?!
DSP-urile pe care le-a criticat în urmă cu doar mai puțin de o săptămână, acum le-a lăudat. Despre situația medicilor și a spitalelor, doar mesaje generale. Despre riscurile crescute ale unui potențial val de criminalitate, niciun cuvânt.
Despre economie și finanțe, nimic, absolut nimic concret.
Ba chiar a fost preocupat de bănci, când românii sunt disperați că rămân fără bani de apă, mâncare, căldură sau curent. Iar cu grija despre bănci, mai ușor cu pianul pe scări, dle premier: Băncile, care sunt cu capital străin toate, chiar în momentul în care le purtați de grijă, se preocupau să scoată bani din România spre țările lor de origine.
Dar e bine că le duce cineva grija și-n România, că ele au grijă de ele însele.
Despre industria turismului, nimic. Despre amânarea plății la utilități pentru hoteluri sau pensiuni, tăcere.
Păi, ce să facă operatorii hotelieri până se termină criza, dle Orban?!
Despre industria grea sau ușoară, iarăși nimic concret. Iar aceste ramuri au nevoie disperată să fie sprijinite că sunt trambulina de relansare economică.
Despre agricultură sau industria alimentară, nici nu mai vorbesc.

Toată conferința de presă de astăzi a fost doar un exercițiu arogant și inutil de imagine.
Păi de imagine e nevoie acum, dle premier? Țara arde, mai propriu ca niciodată, dar Guvernul face PR.”

SURSA: Facebook – Mirela Matichescu