Nikos Papadopoulos va cânta duminică la Eforie Aqua Park

Cel mai popular solist de muzică grecească din România, Nikolaos Papadopoulos va susține un spectacol duminică, 2 august, la Eforie Aqua Park. Pe scena situată în mijlocul piscinelor parcului acvatic, Nikolaos va încânta publicul cu frumoasele cântece grecești. Turiștii și constănțenii care și-au anulat vara aceasta vacanța își vor putea imagina, măcar pentru o zi, că se află pe una dintre faimoasele insule grecești.

O vară răcoroasă, la Eforie Aqua Park

Piscinele și toboganele din cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului vă așteaptă să vă răcoriți și să vă distrați în această vară, așa cum n-ați mai făcut-o demult. Nu lipsesc aventurile și concursurile organizate pe apă. Sunteți invitați să participați la întreceri cu caiacele, la partidele de volei sau basket amplasate pe terenurile amenajate pe apă sau la competițiile de pe toboganul gonflabil acvatic, noutatea acestui sezon estival. În plus, aqua zumba, una dintre atracțiile Eforie Aqua Park le oferă vizitatorilor un antrenament mai intens vara aceasta, cu greutăți speciale pentru apă.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00 şi este situat în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, Hotelul Europa şi Lacul Belona. Distracția, surprizele și concursurile sunt din partea casei.