PNȚCD Constanța, trezit din letargie de apropierea alegerilor

Conducerea organizației județețene Constanța a Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat – PNȚCD a convocat, la sfârșitul săptămânii trecute, o întâlnire cu o parte dintre noii săi lideri locali.

Președintele Adrian Țapliuc i-a prezentat, cu această ocazie, pe noii coordonatori ai organizațiilor din: Agigea – Adrian Horga (inginer), Lumina – Valentin Brănescu (antreprenor) și Dumbrăveni – Ilie Fibișan (fermier).

Toți acești noi lideri ai țărăniștilor din localitățile dobrogene numite au ținut să sublinieze că se observă o reînviere a spiritului caracteristic, unic, al partidului fondat de Maniu și Mihalache, cei ale căror principii și valori au continuat a fi cultivate și aplicate de Coposu, Rațiu, Diaconescu și alți fruntași ai primilor ani post-decembriști și sunt perpetuate și de actuala structură a „Partidului Marii Uniri”.

Conducerea județeană a P.N.Ț.C.D. Constanța a prezentat calendarul electoral pentru alegerile locale și a anunțat că începând de luni, 20 iulie, începe strângerea de semnături de susținere pentru candidații săi, în toate unitățile administrative.

P.N.Ț-iștii din județul Constanța sunt conștienți de valoarea și, implicit, de atractivitatea principiilor și programelor lor, de noul avânt al partidului pe plan național și local, astfel încât sunt încrezători, mobilizați și pregătiți pentru oricare variantă de prezentare în fața alegătorilor lor potențiali, din ce în ce mai numeroși.

A fost anunțată și sosirea la Constanța, în perioada 1-3 august, a președintelui național al P.N.Ț.C.D., Aurelian Pavelescu.