Primăria Constanța a ajuns să se milogească la privați pentru împodobirea parcurilor de Crăciun

Sub înțeleapta conducere a contraamirăluțului Vergil, noul primar al municipiului Constanța, unul dintre cele mai bogate orașe din România, a ajuns să se milogească pe la privații vânzători de ciucalată și halva, precum și pe la cei pe care-i afurisea cu spumițe în bărbiță în timpul campaniei electorale, dezvoltatorii imobiliare de blocuri drăguțe pe spații verzi de porc, pentru o mână de becuri colorate și câțiva metri de beteală de sărbători pe care să le agațe prin pomii parcurilor din municipiu, cu ocazia Crăciunului.

Cam aici am ajuns după nici o lună de câr-muire a cetățenilor de către competentul domn Vergil. La milogeală. O fi fost ideea consilierilor excepționali pe care îi are domnul primar sau a domniei sale personal?

Citez dintr-un comunicat oficial: ”Primăria Municipiului Constanța invită agenții economici și dezvoltatorii imobiliari să împodobească 12 zone din parcurile din oraș. Operatorii economici își pot alege zona favorită și se pot înscrie până pe 27 noiembrie 2020, la adresa de mail: [email protected]
Iar noi, constănțenii, vom alege cel mai frumos decor!
Trebuie doar sa intrați pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța și pe site-ul www.primaria-constanta.ro si să votați zona favorită!
Câștigătorul va fi promovat în mod constant pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, precum și pe rețelele de socializare ale acesteia.”.

PS Domnu’ Bucovală, să puneți niște ghirlande frumoase la gropălăul de la Lupoaică, fiindcă o să vă dea dom’ primar un premiu frumos și o să vă facă și niște reclamă moca pe bani publici! :))))