Proiectul „Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi” se încheie duminică

Au mai rămas doar câteva zile până la închiderea proiectului „Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi”, care a debutat pe 10 august în parcul din cartierul Poarta 6, unde a rămas o săptămână, până pe 15 august pentru ca apoi să ajungă în Parcul Viitorului 17-23 august), parcul din Km. 4-5 24-29 august) și Parcul Gării (31 august-5 septembrie).

În aceste zile, începând de luni, 7 septembrie, caravana Zbumzzi a poposit în parcul de la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde le dă întâlnire picilor, zilnic de la ora 17.00. Aici, îndrăgita trupa va rămâne până duminică, zi în care a pregătit un show special de închidere. Va fi un spectacol vesel, interactiv, animat marca Zbumzzi. Așadar, duminică, 13 septembrie, de la ora 17.00, micii constănțeni, însoțiți de părinți și bunici, sunt așteptați în parcul de la Casa de Cultură acolo unde este veselia în toi.

Până atunci, echipa Zbumzzi vă invită să-i fiți alături după următorul program:

Joi, 10 septembrie – ora 17.00 – „Cei trei purceluși”; ora 18.00 – „Animalele pădurii – spectacol interactiv”
Vineri, 11 septembrie – ora 17.00 „Motanul încălțat”
Sâmbătă, 12 septembrie – ora 17.00 Aventurile lui Nică”
Duminică, 13 septembrie – ora 17.00 Show trupa Zbumzzi – Închidere proiect

Participarea este gratuită!

Intrarea e liberă!

Proiectul „Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi” este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 170.000 de lei.
Proiectul „Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este Edoard Petre, absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”.