Roata panoramică de la Cazino: program, preț bilete și gratuități

Roata panoramică de la malul mării a devenit deja un punct de atracție pentru turiști și constănțeni. Mii de oameni au admirat deja peisajul fantastic de la înălțimea de 36 de metri.

Roata gigant, amplasată în apropierea falezei de la Cazino este una dintre cele mai mari instalații de acest gen fabricate de constructorul italian.

“De mai bine de 50 de ani, familia mea produce astfel de atracții pentru parcurile de divertisment. Aceasta este una dintre cele mai mari roti panoramice pe care le am construit. Are o înălțime de 36 de metri, 26 de cabine, pot urca părinți, copii, bunici, toata familia, are o cabina pentru persoane cu dizabilități, dar și o cabina VIP. De la acesta înălțime se poate admira panorama fantastica pe care o aveți aici in Constanta.
Mulțumim Primăriei Municipiului Constanța pentru ca ne a oferit posibilitatea si sprijinul de a instala această roata în acest loc superb, unul dintre cele mai mari si mai frumoase porturi din Europa” a declarat David Lamborghini, constructorul roții panoramice.

Toți cei care au făcut deja o plimbare în roata panoramică s-au declarat absolut încântați de priveliștea spectaculoasă care poate fi admirată de la 36 de metri înălțime.

Prețul unui bilet în roata panoramică “Tomis Eye” așa cum au numit-o deja constănțenii, costă 20 de lei. Elevii de nota 10 și persoanele cu dizabilități au gratuitate iar pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Programul de funcționare este următorul:
Luni -17:00-01:00
Marți- Vineri – 10:00-13:00, 17:00 -01:00
Sâmbătă, duminică 10:00 -01:00