Şcoala şi Grădiniţa „Sfinţii Martiri Brâncoveni” fac înscrieri în noul an școlar

Şcoala şi Grădiniţa „Sfinţii Martiri Brâncoveni” este o instituţie de învăţământ privat, non-profit, înfiinţată în anul 2005, de către Fundația Martirii Brâncoveni, cu binecuvântarea IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
Acreditată de Ministerul Educaţiei Naţionale, cuprinde programe prelungite pentru fiecare nivel de educație: Grădiniţă – de la 2 ani; Clasa pregătitoare şi cls. I-IV; Clasele V-VIII.

Are ca principiu educațional definiția lui Mihai Eminescu: ”Educațiunea este cultura caracterului, cultura este educațiunea minții”. Numărul mic de elevi pe clasă, maxim 20, și profesionalismul cadrelor didactice, contribuie la maximizarea potențialului sufletesc și intelectual al fiecărui copil.

„Cred că cea mai importantă motivație în educatia unui copil este aceea de a îi oferi încredere în visul lui si de a îl ajuta să si-l împlinească. Scoala Brâncovenească ajută ca visul copilului sa se împlinească”, a declarat părintele dr. Neurochirurg Ștefan Mindea, unul din părinții copiilor de la Școala Brâncovenească.

Informații pot fi consultate pe site-ul www.scoalabrancoveneasca.ro