Seara bărbaților fără plase de siguranță din PSD Constanța

Parcă așa îmi amintesc ideea: Spre deosebire de pițifelnicii galbeni, noi, bărbații din PSD Constanța, candidăm fără plase de siguranță, nu avem locuri preplătite pe locuri eligibile de parlamentari. Plus că, ne doare la bască dacă pierdem, fiindcă suntem patrioți locali, avem bătături cu purcel și cățel, și stăm aici, să ne batem cu balaurul Comănescu și Cheluțu Nauticul.

Băi, așa e, n-au avut plase de siguranță, dar s-au adunat Lipancele cu baltagurile în fața sediului PSD Constanța, la păruieli femeiești și stuchituri muierești, presărate cu zbierete culturale, să rânduiască bărbații adevărați din partid pe lista Doctorului cel bun – Trenul spre București, Stația Frecatul Mentei cu peronul pe partea stângă cu trandafiri.

Votanții și susținătorii rămân acasă, unde se vor așeza cuminți la cozile din fața farmaciilor, pentru alifii Gă oz 2020, de care vor avea nevoie când noii cârmuitori vor intra în pâine.

Altfel, să ne amintim ce i-am reproșat lui Vergil Chițac: Fuga la București, ediția 2016, după ce a promis alegătorilor că va sta acasă pentru un război în săbii, jderi și șosetuțe cu dușmanii pesedei.

Hai, tovarăși, să strigăm într-un suflet: Trăiască Bărbații fără coaie plase de siguranță din PSD Constanța!