Spațiile de joacă de pe străzile Badea Cârțan, Timonei, Caraiman, în proces de modernizare

Lucrările de amenajare a locurilor de joacă din municipiul Constanța continuă pe mai multe șantiere. La unele se amenajează infrastructura, la altele se montează echipamente noi, moderne în care cei mici să se poată juca în siguranță, iar la altele se toarnă covorul antitraumă.

Zilele acestea se lucrează la infrastructura spațiilor de joacă de pe bulevardul Aurel Vlaicu bl. AV1 și din zona de agrement de pe strada Badea Cârțan, urmând ca în scurt timp să fie montate elementele de joacă.

Puțin mai avansate sunt lucrările de la spațiile pentru pitici de pe străzile Timonei, Dunării și Caraiman, unde au fost montate deja elementele de joacă. Astfel, după finalizarea lucrărilor, cei mici vor avea la dispoziție leagăne, balansoare, panouri de joc, cățărătoare, jocuri pe arc și diferite ansambluri de jocuri.

Pentru a putea fi folosite în siguranță de cei mici, ultimul pas în amenajarea locurilor de joacă constă în turnarea covorului de cauciuc, multistrat. Zilele acestea se toarnă al doilea covor de cauciuc, frumos colorat, la spațiul pentru pitici din parcul de la Far, iar în scurt timp se va turna primul strat la cele amintite anterior, la care au fost montate elementele de joacă, dar și la cel de pe bulevardul I.C. Brătianu bl B4-B5.