Stelică are intenția mică spre și mai mică

Șansele domnului deputat Stelică de a strânge brumă de voturi la candidatura sa pentru Primăria Constanța s-au schimbat dramatic, de la două cifre la una singură. Tot mai mică și mai mică. Omul lui Che Guevarra Pesedistul, avocat credincios al kyterului cu bască roșie, învățat cu gustul beneficiilor din averea publică, încă mai credea că o să meargă șmenul cu proțăpirea lui în spinarea voturilor liberale de la Constanța, care o să îl propulseze în fotoliul de primar peste Cașcavalul cel Mare. Și-a primit răspunsul de la Ludovic Orban direct, care a stricat visul puricelui de a-și schimba chiloții cu elefantul, în doar câteva cuvinte. Pe scurt, PNL are candidați proprii, nu are nevoie de lăutari externi pe la mesele partidului.

Așa se va face că Stelică va aduna tot mai puține voturi, pe măsură ce va trece timpul, căci nemulțumiții și rebelii cu gândire și comportament liberale vor reveni în barca cea mare a PNL, scuturat de păsărelele blatiste, iar luptătorii pluserei de operetă, urlaci ai rețelelor de socializare – mielușei în spațiul public, se vor orienta către măcelăria mai generoasă. Unii deja au început, vezi cazul Medgidia.

De altfel, aceasta este și evoluția firească, după ce Partidului Național Liberal i s-a băgat pumnul în gură dinspre Cotroceni și a fost forțat să cedeze voturi pentru partidulețul lui Stelică în alegerile de acum patru ani. E vremea ca plușații să se numere între ei, să-și măsoare rezultatele bazate pe munca și charisma proprii, nu cele însușite de la alții.

Este vremea ca gălăgioșii Ciumei Roz să meargă la muncă. Facebook nu plătește salarii și nici pensii.