VIDEO George Vișan: Departe de cei dragi este puterea noastră de a câștiga!

Voi rezista! Nu vom pierde războiul acesta! Împreună, astăzi, înseamnă să rezistăm! Departe de cei dragi este puterea noastră de a câștiga!

Nici mie nu îmi este ușor să stau departe de cei pe care îi iubesc!
De mama mea, care este în vârstă și singură! Este cumplit să-ți vezi mama cu ajutorul tehnologiei și să nu îi poți simți îmbrățișarea! Avem noroc cu tehnologia videocall, care doar ea ne mai reunește, în perioada aceasta complicată, pe mine , pe mama și pe cele două surori mai mari! Doar așa ne poate vedea pe toți copiii ei, laolaltă!

Rezist împreună cu soția și copiii mei, pentru viitorul nostru! Pe cât de frumos este acest lucru, pe atât de complicat este faptul de a-i ține departe de bunicii lor!

Dragii mei, îmi lipsesc întâlnirile cu voi, îmi lipsește freamătul orașului și da, îmi este dor de mare !
Știu că, doar împreună, din casele noastre, vom traversa cu bine această perioadă.
Vom rezista!

Voi rezista! Nu vom pierde războiul acesta! Împreună, astăzi, înseamnă să rezistăm! Departe de cei dragi este puterea noastră de a câștiga! Nici mie nu îmi este ușor să stau departe de cei pe care îi iubesc! De mama mea, care este în vârstă și singură! Este cumplit să-ți vezi mama cu ajutorul tehnologiei și să nu îi poți simți îmbrățișarea! Avem noroc cu tehnologia videocall, care doar ea ne mai reunește, în perioada aceasta complicată, pe mine , pe mama și pe cele două surori mai mari! Doar așa ne poate vedea pe toți copiii ei, laolaltă! Rezist împreună cu soția și copiii mei, pentru viitorul nostru! Pe cât de frumos este acest lucru, pe atât de complicat este faptul de a-i ține departe de bunicii lor! Dragii mei, îmi lipsesc întâlnirile cu voi, îmi lipsește freamătul orașului și da, îmi este dor de mare ! Știu că, doar împreună, din casele noastre, vom traversa cu bine această perioadă. Vom rezista! #voirezista#voirezistaconstanta#voirezistaromania

Publicată de George Gabriel Vișan pe Marţi, 7 aprilie 2020