Virginia Uzun, noul președinte al PSD Eforie și candidat la Primărie

PSD Eforie și-a ales noua conducere astăzi într-o ședință desfășurată în aer liber, pentru a respecta condițiile de securitate sanitară impuse de pandemia de coronavirus. La ședință au fost prezenți președintele organizației jduețene a PSD Constanța, Felix Stroe, și senatorul Liviu Brăiloiu.

În unanimitate de voturi, noul Președinte al organizației Eforie a fost desemnată Virginia Uzun, iar vicepreședinți au fost aleși Marian Ștefan, Ionuț Savu, Cristian Moșnianu, Virgil Negru, Mariana Moldovean. Secretar Executiv a rămas în continuare juristul Sorin-Dumitru Munteanu. Din Biroul Organizaiei Eforie mai fac parte următorii membri: Marcela Jilcu, Alina Nedelea, Ionuț Constantinescu, Mădălina Micu, Ionuț Nicoară, Tudorel Onea, Mariana Vișa.

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a subliniat faptul că „Virginia Uzun este un profesionist confirmat timp de peste 15 ani la conducerea SPIT Constanța, o instituție pe care a reformat-o complet și a adus-o la stadiul de model de organizare și eficiență pentru multe servicii publice ale altor municipii. Cu Virginia Uzun, PSD va recâștiga Primăria Eforie”.

Noul președinte al organizației PSD Eforie, Virginia Uzun, a mulțumit membrilor prezenți pentru încrederea acordată și și-a anunțat obiectivele și ambițiile politice și administrative.

“Îmi doresc ca, în cel mai scurt timp, PSD Eforie să devină una dintre cele mai importante organizații din județul Constanța. Candidez la primărie pentru că localitatea Eforie are nevoie de un primar de stânga, cu multă aplecare spre nevoile cetățeanului. Cu ajutorul dumneavoastră, după 27 septembrie, la Eforie vom avea un primar PSD și un consiliu local care sa ne permită să facem ceea ce trebuie pentru oameni, adică să transformăm localitatea Eforie într-o localitate europeană și o stațiune model”, a declarat Virginia Uzun.