Vișan: Dezastru economic, sanitar și social! Aceasta este realitatea în care liberalii guvernează România

”Cîțu este pierdut în zodia delirului. Orban este obsesiv-compulsiv în toate aparițiile publice când vorbește vorbe și aruncă cu invective pe oricine îi contestă minciunile, iar Președintele ,,lor’’ face ce știe mai bine, citește de pe prompter refrenul cu pesedeul.

România are ghinion în a fi guvernată de PNL în această perioadă de criză economico-sanitară. Este administrată de o gașcă de neisprăviți și din păcate, trebuie să plătim cu toții pentru ce nenorociri fac la guvernare. Liberalii văd creștere economică în minus. Doar prețurile cresc. O spune INS-ul! Șomajul a explodat și este doar începutul!

Finanțele publice sunt în colaps! Ne paște falimentul! Măsurile luate de liberali nu au nicio logică economică!
Până în luna august 2020, datoria publică a crescut cu 76 mld. lei, adică peste întreaga datorie pe care România o avea în 2008, adică 66,6 mld. lei. Deficitul bugetar era de 55 miliarde lei în august, cât deficitul bugetar din anii 2017 și 2018 cumulat. Și este doar o mică parte din ceea ce au făcut liberalii guvernând România!

Să nu uităm de sindrofia ipocrită cu ,,Relansam România’’! Ați relansat sărăcia. Asta ați făcut. Este dezastru economic, sanitar și social! Aceasta este realitatea în care liberalii guvernează România.”

George Vișan, deputat PSD Constanța
(sursa: Facebook)