După 3 luni în derivă, Habemus Primar la Constanța!

Dacă cineva, oricine, își mai închipuia că onorabilul pensionar militar de la Primăria Constanța a comandat cu adevărat ceva, vreodată, altceva decât o ceafă de porc cu cartofi prăjiți de la popota Academiei, mesajul de Anul Nou către popor în care marele cârmaci ”trage speranță” spune tot. Câtă distanță de FORȚĂ, ÎNCREDERE ȘI MOBILIZARE este de la ”Români, vă ordon, treceți Prutul!” la anemicul ”Trag speranța că în urma tuturor evenimentelor pe care le-am traversat împreună sau separat am devenit mai puternici și mai lucizi” vă las să apreciați. Omul pare depășit din toate punctele de vedere.

Să mai pomenesc de ideea stupidă a licitării locurilor de parcare ca soluție de rezolvare a problemei respective, care chinuie Constanța de ani mulți? Nici nu știu dacă e vai de capul lor sau al nostru. Să râdem sau să plângem?

Sau mai bine, în stilul nostru bizantin, să spunem un banc. Cică un cioban sta rezemat în toiagul său și privea mulțumit spre cele trei dealuri verzi din fața sa pe care păștea trei turme mari de oi, toate-ale lui, când apăru, brusc, un OZN. OZN-ul se opri deasupra turmei de pe primul deal și… șup! o supse în burta lui. Ciobanul… nimic. OZN-ul se duse deasupra celui de-al doilea deal și… șup! a doua turmă. Ciobanul… nimic. OZN-ul se duce și deasupra celui de-al treilea deal, suge și a treia turmă și dispare. Ciobanul, sprijinit în toiag, strâmbă buzele nedumerit și zice: Uite, mă, să nu-i bagi în pizda mă-sii?!

Vestea interesantă este că, odată cu numirea Feliciei Ovanesian ca City Manager al municipiului Constanța, avem primar de facto. Mesdames e Messieurs, la partie débute, faites vos jeux!